Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Breven från förläggaren
Isbn: 978-91-8975-945-9
Publisher: Nirstedt/litteratur
Category:
Literary essays
Accessible since: December 2023

E-book

Breven från förläggaren

I januari 2024 är det fem år sedan den första boken kom ut på förlaget Nirstedt/litteratur. Med recensionsböckerna och läsexemplaren som skickas till kulturredaktioner, media och bokhandel har jag ända sedan starten bifogat ett brev där jag undviker säljklyschorna som hör till genren och hellre väljer ett mer personligt - men också uppfordrande - tilltal. Varför vill jag ge ut just den här boken? Vad betyder den för mig? Vad kan den betyda för andra? Vad gör den med världen?

Återutgivningar och pocketutgåvor har vanligen fått åtföljas av mer allmän förlagsinformation; i den här boken samlar jag mina utförligare presentationer. Det rör sig om brukstexter med tydligt användningsområde men också ett slags programförklaringar, skrivna med omsorg och stolthet. Tillsammans bildar de en loggbok över de fem första åren med förlaget.

/Gunnar Nirstedt


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone