Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Livet på planen - Chloe Kelly
Isbn: 978-91-8077-470-3
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Livet på planen - Chloe Kelly

Lär känna fotbollsspelarna och ta reda på vad som gör dem så speciella!

Chloe Kelly spelar forward för Manchester City och det engelska landslaget. Hon är känd för sin skicklighet med bollen och sitt hårda skott, men vägen till världstoppen har inte varit spikrak. Den här boken handlar om hennes resa från 7-årig nybörjare till vuxen fotbollsstjärna. En inspirerande berättelse om en spelare som verkligen har kämpat för att nå toppen!

Anfallaren Chloe Kelly är i dag en av de största spelarna inom damfotbollen i England, men hon har mött flera motgångar. Som tonåring behövde hon åka tåg i flera timmar till träningen, och hennes karriär har hotats av skador. Ändå har hon lyckats ta sig till landslaget.

Nypon förlags nya serie Livet på planen består av delvis verklighetstrogna fristående berättelser om kända fotbollsspelare. Först ut är tre böcker: om Lionel Messi, om Kylian Mbappé och om Chloe Kelly. Alla tre stora stjärnor inom sporten. Böckerna beskriver deras uppväxt, hur karriären startade, hur tankarna gick, och hur de hamnade där de är i dag. Författarna har tagit sig vissa friheter, några händelser är ur verkliga livet, medan andra är fantasier.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone