Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Välj rätt,  Amina!
Isbn: 978-91-8077-478-9
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Välj rätt, Amina!

Amina tränar inför Nordiska mästerskapen för ungdomar. Marco, som hon lärt känna på ungdoms-EM, ska också dit. Amina ser fram emot tävlingen, och emot att träffa Marco. Men så inser hon att det kommer att vara ramadan vid tiden för tävlingen. Går det att fasta och tävla samtidigt? Och går det att tävla när man också tänker på någon man gillar?

Välj rätt, Amina! är den sjätte boken om Amina. Här kämpar hon med att hitta balans mellan olika saker som betyder mycket för henne: idrotten, religionen, familjen och kanske Marco. Går det att få allt eller måste hon välja bort något?

Annelie Drewsen har skrivit många lättlästa böcker i olika genrer. I serien om Amina får läsaren följa Aminas glädje och framgång, men också hennes tankar kring rätt och fel, det förflutna och nuet, och utmaningarna det innebär att gå sin egen väg.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Böckerna om Amina ligger på nivå 3 av 6.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone