Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Venja - Pakten
Isbn: 978-91-8077-476-5
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom 9-12 år Fantasy & SF Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Venja - Pakten

Venja bor med sin pappa i ett slott.  Den enda vän hon har är barnflickan Ida, men hon gick ut ur slottsparken och in i den förbjudna skogen. Ingen har sett henne sedan dess. Och ingen på slottet vill prata om Ida, det är som om hon aldrig funnits. Venja är fast besluten att ta reda på vad som hänt Ida. I hemlighet börjar hon leta, och snart upptäcker hon fler mysterier än hon hade kunnat föreställa sig. Som tur är får hon hjälp från oväntat håll.

Gry Kappel Jensen har skrivit många böcker för barn och unga. När hon var ute på författarbesök i skolor och på bibliotek, mötte hon många unga som ville ha lättlästa och spännande böcker om magi. Det var så hon fick idén till Venja och alla äventyr hon råkar ut för.

Andreas Erstling har gjort de mustiga illustrationerna i fyrfärg. Han har alltid velat teckna, och ända sedan han avslutade sina universitetsstudier i Köpenhamn har han arbetat som illustratör

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Böckerna är indelade i sex nivåer. Serien om Venja ligger på nivå 3 av 6.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone