Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Skarakannibalens dotter
Isbn: 978-91-8988-135-8
Publisher: Bookea
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: January 2024
Narrator: Jamie-Lee Arrow
Length: 6 hours 21 minutes

Audiobook

Skarakannibalens dotter

Hennes pappa är gåtfull, full av både kärlek och förstörelse. Han blir både hennes frälsare och hennes värsta mardröm. Det här är en berättelse om överlevnad och kärlek, om en dotter och hennes pappa. Genom det mörka kaoset av ett liv präglat av våld och smärta kämpar hon för att finna sitt eget ljus. Men kärleken till pappan är ofrånkomlig, även om den är komplicerad och smärtsam. Hon bär på ett hopp om förändring och desperat längtan efter en pappa som hon kan älska utan rädsla. Denna gripande memoar fångar ögonblicken av rädsla, glädje och förlåtelse som formade deras relation. Det är en historia om att hitta styrkan att bryta mönster och omvandla smärta till läkning. En djupt personlig berättelse om att älska, förlåta och äntligen hitta frid.

Jamie-lee är en ung kvinna som efter ett liv präglat av totalt mörker vill vända sina tragiska livserfarenheter till någonting positivt. Hon vill här berätta om att det är fullt möjligt att förändra sitt liv till det bättre, oavsett tidigare förutsättningar. Hon drömmer om att föreläsa kring ämnet och även att skriva fler böcker i syfte att inspirera och lära.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone