Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Sanna berättelser om vägen ut ur prostitution
Isbn: 978-91-8072-245-2
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: January 2024

E-book

Sanna berättelser om vägen ut ur prostitution

Om två eldsjälars kamp för att rädda kvinnor ur prostitution.

I den här boken får vi möta arton kvinnor som har varit i prostitution – och tagit sig ur den. Vi får en inblick i hur och varför de kom att bli en del av sexhandeln i Sverige, hur de hamnade på en gata, i en lägenhet eller i en sunkig källare och sålde sina kroppar. Men vi får också läsa om deras väg ut ur helvetet – och in i ett fungerande vardagsliv.

Verksamheten Talita hjälper kvinnor i prostitution att återgå till ”ett värdigt liv”. Detta genom möjlighet till skyddat boende, stöd och rehabilitering.

***
ANNA SANDER är grundare av Talita. Hon är legitimerad apotekare och har arbetat med kompetensutveckling och utbildningsverksamhet på Apoteksakademin. Hon har även en kandidatexamen i psykoterapi med inriktning på trauma.
JOSEPHINE APPELQVIST är grundare av Talita. Hon är jurist med inriktning på mänskliga rättigheter och har tidigare erfarenhet av arbete mot barnsexhandel på ECPAT Sverige. Hon har även en kandidatexamen i psykoterapi med inriktning på trauma.

***
"Den inblick som ges i olika livsöden är fängslande och gripande, händelser som känns ofattbara för gemene man har många av dessa kvinnor överlevt och vänt till något positivt i sitt liv. Människans resiliens är enorm och denna briljanta bok med kvinnors berättelser ger hopp om det godas kraft." Betyg 5 av 5.
BTJ


 


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone