Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Rörelsemönster
Isbn: 978-91-8990-303-6
Publisher: Bookea
Category:
Medicine & Health House & Home
Accessible since: January 2024

E-book

Rörelsemönster

Att ha möjligheten att kunna utföra rörelser på ett ledigt sätt underlättar våra dagliga aktiviteter oavsett om vi rör oss på jobbet eller på fritiden. Vi önskar oss alla att ha ett väl fungerande rörelsemönster.

Många har redan grundförutsättningarna för en bra rörelse men genom´spänning, ansträngning, vanor och uppfattningar blockerar vi möjligheten till en ledig rörelse.

I denna bok förklaras hur kroppen fungerar när vi utför rörelser, hur vi kompenserar på olika sätt och då får ett annorlunda rörelsemönster. Boken börjar med att definiera och förklara begrepp vi använder när vi pratar om kroppsrörelser och följs av beskrivning av rörelsemönster och 10 fallbeskrivningar; personer som sökt naprapat för att de har haft smärta
och/eller problem att korrekt utföra en viss rörelse. Åtgärd och förslag på övningar för att skapa bättre rörelsemönster beskrivs i varje fall.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone