Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Allt blir alltid till det bästa
Isbn: 978-91-8990-329-6
Publisher: Bookea
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health House & Home Feelgood
Accessible since: January 2024

E-book

Allt blir alltid till det bästa

Upplever du att du ibland fastnar i att överanalysera det som händer runt dig? Att dina tankar går i spinn men inte leder någonstans?

 

Strukturerad reflektion handlar om att lära sig mer av livets alla upplevelser. Det handlar om metoder för att välja att använda såväl utmaningar och motgångar som framgångar till lärande och utveckling. Författaren berättar generöst om sina erfarenheter och sina metoder för reflektion.

 

I boken får du tips för att skapa en bättre relation med dig själv och med andra. Du bjuds in i författarens liv och tankar för att få inspiration till att bli bättre på att se meningen med och finna glädjen i livets mångfärgade situationer.

 

Livet är kanske inte alltid en dans på rosor, men här ges du enkla verktyg för att med aktiva val välja att se det bästa i livet. Kanske får även du liksom författaren en livsfilosofi att välja att lita på att allt blir alltid till det bästa.

 

 

Claire Melin är såväl privat som i jobbet personen som ständigt vill utveckla sig själv och sina relationer. Hon är i alla sina roller angelägen om att sprida glädje och inspiration till att välja att se det positiva i livet. Det här är hennes berättelse om hur hon landat tryggt i vissheten om att allt blir alltid till det bästa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone