Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Aldrig mera mes
Isbn: 978-91-8988-150-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: Björn Muda
Length: 5 timmar 56 minuter

Ljudbok

Aldrig mera mes

Den nyligen pensionerade skolkuratorn Marie Elisabet Svensson, Mesen, nekas banklån. Enligt banken är hon för gammal, och dessutom singel, och då hjälper det inte att hon sparat i alla år.

I samband med att hennes exman hittas död får dottern skuldkänslor. Därför får Mesen inte träffa sitt barnbarn och som mormor har hon ingen umgängesrätt.

När bästa väninnans cancer blir obotlig behöver hon hjälp med att avsluta livet. Själv börjar Mesen fundera på meningen med sitt liv. Blir det inte mer? Stel, gammal, ensam, och av drömmen om ett litet radhus blev intet. Dessutom håller hon på att bli glömsk – vilket skrämmer henne mer än något annat.

Inspirerad av en läkare på TV kör hon i gång med fysisk träning för hjärnan. För att få utlopp för gamla aggressioner börjar hon boxas, vilket får oväntade konsekvenser. Efter ett långt liv utan kärlek kan hon välja en helt annan väg ...

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone