Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for HANTERA ILSKA: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag
Isbn: 978-91-8993-100-8
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology
Accessible since: February 2024
Narrator: AI Voice
Length: 43 minutes

Audiobook

HANTERA ILSKA: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag

by

HANTERA ILSKA: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag.

Ljudboken innehåller sammanfattningar på svenska av det viktigaste innehållet i 3 internationellt miljonsäljande böcker.

Ilska är en universell mänsklig känsla, men hur vi hanterar den kan förändra våra liv på djupgående sätt. I denna ljudbok kombineras visdomen från tre ledande verk inom området för självhjälp och emotionell intelligens: "The Anger Book" av Elias Baar, "Anger: Wisdom for Cooling the Flames" av Thich Nhat Hanh, och "Never Get Angry Again" av David J. Lieberman. Tillsammans erbjuder de en omfattande guide till att förstå ilska, dess orsaker och dess konsekvenser.

Elias Baar belyser ilska som en känsla som, när den förstås och hanteras rätt, kan leda till positiv förändring. Thich Nhat Hanh erbjuder en buddhistisk syn på ilska, där medkänsla och mindfulness står i centrum för att lugna sinnet och hjärtat. David J. Lieberman fokuserar på praktiska strategier för att förhindra ilska från att ta över våra liv, och lär oss att bygga starkare relationer och leva mer harmoniskt.

Denna ljudbok är mer än bara en sammanställning av råd – den är en vägvisare för att navigera genom livets utmaningar med större lugn, förståelse och visdom. Det är en resurs för alla som vill transformera sin ilska till en kraft för något gott, och upptäcka hur man lever ett mer uppfyllande och balanserat liv.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone