Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Om du vill ha ett enklare liv gör svårare val
Isbn: 978-91-9893-322-2
Publisher: Tomas Öberg AB
Category:
Society & Culture Psychology Medicine & Health
Accessible since: February 2024
Narrator: Tomas Öberg
Length: 18 minutes

Audiobook

Om du vill ha ett enklare liv gör svårare val

Om du aldrig funderat på det, är sannolikheten stor att du valt det enkla. Du har valt det då det är omedvetet. Och för att kunna påverka det omedvetna måste du börja göra medvetna val. Medvetna val om att sluta välja det enkla varje gång. När du nu blivit medveten kan du sluta ljuga för dig själv.

Om du vet att du är fet eller överviktig börja rör på dig och ät bättre. Om du vet att du inte ska dricka, sluta! Om du vet att du ljuger och snackar skit, gör något åt det. Om du vet att du spenderar alla dina pengar på skit, klipp dina kort.

Om du vet att du hittar på ursäkter, gör ett val att hitta anledningar. Om du vet att du undviker utmaningar, gör ett val att luta dig in i dem.

Om du vet att du faller för din lathet sträva efter att uppleva fysisk smärta. Om du vet att du ignorerar din dröm, gör valet att börja jaga den. Om du vet att du undviker dina rädslor, utsätt dig för dem.

”Gör allt det här fast livet är svårt, tufft och hänsynslöst eftersom du är en del av det livet. I andra ord du är tuff nog att hantera det.”

Tomas-oberg.se


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone