Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Informationsdieten
Isbn: 978-91-8073-646-6
Publisher: Visto förlag
Category:
Society & Culture Psychology Media, information & communication industries
Accessible since: February 2024

E-book

Informationsdieten

Varje bit information du tar in formar inte bara din värld utan även den du är. Informationsdieten utforskar den digitala verklighetens föränderliga terräng och ifrågasätter varför vi inte är mer noggranna med vad vi matar våra hjärnor i denna tidsålder av överflödande digital information.

Upptäck de dolda konsekvenserna av vår omedvetna informationskonsumtion. Likväl som vi väljer vad vi äter bör vi medvetet överväga vad vi matar våra sinnen med. Informationsdieten avslöjar de potentiella farorna av att vara omedveten om denna diet och hur den påverkar vår framtid. Genom att lyfta fram de ekonomiska och politiska krafter som använder vår uppmärksamhet som handelsvara, visar boken hur dessa krafter formar våra tankar och handlingar utan vår medvetenhet, och hur valet av vår informationsdiet påverkar vår psykiska hälsa, våra relationer och vårt beslutsfattande.

Ditt val av informationsdiet sträcker sig bortom nuet; det påverkar din framtid och formar vår värld. I en tid av riktade informationsflöden blir Informationsdieten en oumbärlig guide för att navigera genom den digitala djungeln och fatta medvetna beslut för din personliga utveckling och samhällets bästa. Ta kontroll över din informationsdiet nu - det kan vara det mest inflytelserika beslutet du någonsin kommer att fatta.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone