Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Lyckas med keto : viktnedgång och vägen vidare
Isbn: 978-91-8038-103-1
Publisher: Tukan Förlag
Category:
Cooking, food and drink Medicine & Health
Accessible since: February 2024

E-book

Lyckas med keto : viktnedgång och vägen vidare

För många år sedan bestämde sig Bianca Olsson för att hon aldrig mer skulle svälta sig själv för att gå ner i vikt. Hon skulle aldrig mer gå runt och vara hungrig och tänka på mat dygnet runt. Aldrig mer jogga enbart för att förbränna en måltid, eller äta så magert i flera dagar att det slutade med att hon hetsåt allt som fanns i kylskåpet. Inte heller komma med ursäkter som Jag kan äta detta nu och så äter jag bara mindre på måndag och tisdag. Nej. Istället skulle hennes förhållande till mat bli en välfungerande relation utan hets och press.

I Lyckas med keto viktnedgång & vägen vidare visar Bianca Olsson hur man både njuter av livet och får en långsiktig viktnedgång.  

Lyckas med keto innehåller: kort faktadel om hur keto fungerar, tydlig förteckning över röda (undvik), gula (ät ibland) och gröna (ät ofta) råvaror, 1 veckas kickstartprogram, 4 veckors kostplan, ca 70 enkla recept för frukost, lunch, middag och mellanmål, recept för fest och högtider, samt en  fördjupning med mer fakta.

4 veckor är en optimal period för att lägga om till keto, om du följer bokens 4 veckors kostplan hinner du uppleva fördelar som: viktnedgång och minskat midjemått, ökad mättnad och mindre hunger, bättre sömn och ökad skärpa, ingen/mindre uppblåshet, ingen/mindre akne, ökad blodsockerkontroll, motverkad risk för diabetes typ 2.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone