Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Igelkottskriget
Isbn: 978-87-2707-976-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Igelkottskriget

Andra boken om familjen Berg och deras spännande äventyr genom Sverige!

Familjen Berg och deras get Stig är på väg till Gotland för att fira farbror Esbjörns femtioårsdag. Syskonen Sten och Linnea hade mycket hellre spenderat lovet hemma i Gränna, men vad de ännu inte vet är att ett riktigt spännande äventyr väntar dem. Någonting hemskt håller nämligen på att hända i Visby! Alla igelkottar försvinner spårlöst, både prydnadsigelkottar i affärerna och de levande djur som håller på att vakna efter vintervilan. Eftersom Gotlands landskapsdjur är fridlyst är oron stor bland Visbyborna. Kan Sten och Linnea, tillsammans med geten Stig, lösa mysteriet och rädda igelkottarna?

Familjen Berg

Böckerna om Familjen Berg innehåller massor av spänning och humor! Dessutom får läsaren kunskap om några av de svenska landskapen och deras olika kännetecken, eftersom varje del utspelar sig i ett nytt landskap.

Catrin Ankh är gymnasielärare i svenska och religion, och har tidigare arbetat med jour­nalistik. Hon är bosatt i Stockholm.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone