Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Kretsloppsköket med nollavfall
Isbn: 978-91-7799-737-5
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
House & Home
Accessible since: March 2024

E-book

Kretsloppsköket med nollavfall

Kom igång med din nya livsstil utan köksavfall!

Det är dags att sluta slänga morotsstumpar, korianderkvistar, gamla salladshuvuden och kålstjälkar. Kretsloppsköket innehåller allt du behöver veta för att ditt köksavfall ska förvandlas till nya och goda råvaror.

Njut av färska grönsaker och kryddor när som helst

Minska ditt matsvinn

Spara tid och pengar

Lär dig mer om trädgårdsodling

Utför roliga experiment tillsammans med barnen

Med hjälp av foton och instruktioner kan du steg för steg se hur det matavfall du brukade kasta i sophinken förvandlas till njutbara växter på din köksbänk.

Katie Elzer-Peters har odlat sedan hon började gå. Hon är hortonom och trädgårdsexpert. Efter sina examina har Katie varit verksam som hortonom, trädgårdschef, utbildningsansvarig, utvecklingschef och chef för botaniska trädgårdar i olika delar av USA. I dag bor och odlar Katie med sin man och deras hundar i Wilmington i North Carolina, där hon är ägare till Garden of Words, LLC, ett marknadsförings- och PR-företag med inriktning på kunder inom trädgårdsbranschen.

"Lärorik, tänkvärd & viktig!” Jennies boklista


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone