Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Spelets mörka begär
Isbn: 978-91-7697-258-8
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2024

E-bok

Spelets mörka begär

”Det fanns också en annan möjlighet – att kvinnan knuffats eller kastats utför stupet. På andra ställen längs berget skulle en kropp kunna hejdas av klipphyllor eller något träd. Men inte här. En lämplig plats om döden var målet, med andra ord.” Nedanför en hög klippa i Stockholms skärgård hittas en kvinna död. Fallet läggs på kriminalkommissarie Vanja Ek och hon uppdagar att den döda kvinnan har utmanat den enorma makten hos storbankerna. Dessutom verkar hennes privata ekonomi ha havererat fullständigt. Samtidigt dyker en rad problem upp i Vanjas privatliv – relationen till pojkvännen svajar och hennes avskyvärda styvbror rymmer från Kumlaanstalten. Känslorna hon brottas med riskerar att förstöra utredningen och hon utsätter sig för större och större faror i jakten på sanningen. Hela tiden befinner hon sig i hälarna på en okänd mördare och bilden blir mer och mer komplex. Vad är det egentligen förövaren är ute efter – är det pengarnas makt? Eller något helt annat? Spelets mörka begär är en ny konsumentdeckare och den fjärde boken i serien om Vanja Ek. En spännande kriminalroman där bankernas fulspel dras fram i ljuset.

Jan Bertoft, född 1957, har bland annat jobbat som journalist på GT, varit kommunikationschef på Konsumentverket, chefredaktör på Råd & Rön och generalsekreterare på Sveriges Konsumenter. Sin skönlitterära debut gjorde han med Minnets slutna rum tillsammans med den framlidne filmproducenten Håkan Tängnander.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone