Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Blödande hjärtan
Isbn: 978-91-8094-337-6
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2024

E-bok

Blödande hjärtan

Tredje boken om Harbinder Kaur

»Deckargenren blir inte bättre än så här!« Wall Street Journal


Kriminalaren Cassie Fitzgerald har en fruktansvärd hemlighet som hon gjort allt för att förtränga: en hemlighet som involverar en klasskamrats död under skoltiden.
Trettio år senare är Cassie lyckligt gift och älskar sitt jobb på polisen. Men så övertalas hon av sin man att gå på en skolträff där hon återser sina gamla klasskamrater från väl ansedda Manor Park - och innan festen är slut hittas en av deltagarna, Garfield Rice, högprofilerad riksdagsman för Torypartiet, död på toaletten.
Man misstänker en drogöverdos, och utredningen som leds av Cassies chef Harbinder Kaur följs av alla tidningar. Men Cassie kan inte komma ifrån känslan att någon av hennes gamla klasskamrater kan vara skyldiga.
I översättning av Ylva Spångberg.

ELLY GRIFFITHS [f. 1963] är en brittisk kriminalförfattare som belönats med bland annat Mary Higgins Clark Award och CWA Dagger in the Library Award. Hennes serie om rättsarkeologen Ruth Galloway har nu sålt i över 3 miljoner exemplar. Blödande hjärtan är den tredje fristående delen i serien om polisinspektör Harbinder Kaur, efter Främlingen och Mordkonsulten. »Elly Griffiths är en av mina absoluta favoriter bland samtida deckarförfattare.« A. J. Finn


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone