Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Från frö till flora - Odla snittbommor i din trädgård
Isbn: 978-91-7799-680-4
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
House & Home
Accessible since: March 2024

E-book

Från frö till flora - Odla snittbommor i din trädgård

Har du länge önskat dig en vacker blomsterodling utanför fönstret, en livfull blomsteräng i din trädgård eller egenodlade snittblommor i ditt hem? Vet du inte riktigt var du ska börja? Från frö till flora väcker dina blomsterdrömmar till liv och hjälper dig att hitta dig själv bland frön, plantor och blommor.

Den här boken är en hjälpande hand när du ska hitta din väg genom planering, sådd, skötsel och skörd. Den innehåller mängder med tips och råd om hur du bygger odlingsytor, anpassar odlingen efter klimat, sätter ihop en vacker bukett eller hur du skapar inspirerande blomsterarrangemang och utvecklar din kreativitet. Lär dig hela odlingssäsongen och få rätt nycklar för att få din trädgård att stå i full blom.

Upplev kraften i att växa tillsammans med dina blommor. I Från frö till flora sätter du dig själv och ditt odlande i centrum för att leva ett blomstrande liv.

BLOMSTERODLARNA utgörs av tre blomsterälskare som brinner för odling, hållbarhet och personlig utveckling. Paulina Alesand, Malin Mörner och Sofia Wikander är trädgårdsmästaren, fotografen och floristen som tillsammans utbildar kvinnor i snittblomsodling och eget företagande inom Slow Flower-rörelsen.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone