Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Jägarens byte
Isbn: 978-87-9447-804-5
Förlag: Forlaget Fioranello
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2024

E-bok

Jägarens byte

På Sandstad står Iselilja inför den svåra uppgiften att övertyga Ivo om sin oskuld. Trots den uppenbara kärleken mellan dem, kastar en skugga av tvivel sitt mörker över deras relation efter Ivos misstankar om hennes band till Clemet. Kan Iselilja återvinna hans förtroende eller riskerar deras kärlek att krossas?

Samtidigt grips Oleanna av en djup oro när hon får höra att Martin Haakonsen, hennes forna stora kärlek, har blivit gripen. Gamla, undanträngda känslor vaknar till liv med nyheten och hon finner sig plötsligt mitt i en kamp mot klockan för att rädda Martins liv. Med stöd från sin syster Louise, som även hon är övertygad om Martins oskuld, står de inför utmaningen att rädda Martin. Men hur kommer Alexander att reagera på deras plan?

På prästgården märker Louise att någon har börjat smyga runt om nätterna. Är det den riktiga mördaren som har kommit tillbaka för att bevittna att någon annan tar på sig skulden för hans brott?

‘Jägarens byte’ är den åttonde delen av Kaja Nylunds serie ‘Nordanvinden’, en gripande släktsaga där kärlek, intriger och mod utspelar sig i det vackra men krävande Nordnorge under 1800-talet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone