Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Den nazistiska konspirationen
Isbn: 978-91-8050-478-2
Publisher: Historiska media
Category:
History
Accessible since: April 2024
Narrator: Christoffer Svensson
Length: 11 hours 32 minutes

Audiobook

Den nazistiska konspirationen

Detta är den hisnande historien om nazisternas hemliga plan att mörda Franklin D. Roosevelt, Josef Stalin och Winston Churchill – mitt under ett av andra världskrigets mest avgörande skeden.

1943, medan kriget härjade i Europa, hade president Roosevelt ett mål: ett möte ansikte mot ansikte med sina allierade Stalin och Churchill. Ledarna sammanstrålade i Teheran för att fatta några av krigets viktigaste strategiska beslut. Men när nazisternas underrättelsetjänst fick nys om mötet planlade de en mordkomplott som kunde ha förändrat historiens gång.

Berättelsen om denna sammansvärjning är fylld av vågade räddningsaktioner, dubbelgångare och politiska intriger. De amerikanska författarna Brad Meltzer och Josh Mensch utforskar i denna bladvändare 1900-talets stora politiska personligheter och skildrar detaljerat rafflande händelser. Toppkonferensen mellan de tre allierade stormaktsledarna skulle komma att avgöra andra världskrigets utgång. Här är konspirationen som kunde ha lett till en världsomvälvande katastrof.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone