Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Frukost hela dagen vol. 2
Isbn: 978-91-2718-650-7
Publisher: Natur & Kultur
Category:
Cooking, food and drink
Accessible since: April 2024

E-book

Frukost hela dagen vol. 2

Det här är uppföljaren till succékokbokenFrukost hela dagen. Lika populära som Pom & Flora-kaféerna i Stockholm blivit, lika uppskattad blev grundarna Anna och Rasmus Axelsson första kokbok – som satte fokus på den nya moderna frukostmaten. 

Frukost hela dagen vol 2 fortsätter att inspirera på det inslagna spåret, med både nya lättlagade recept och uppdaterade klassiker. Här finns många nya och spännande frukostrecept att utforska. Du kommer att upptäcka en mängd olika variationer av varm och kall gröt, bowls och äggrätter med spännande kryddblandningar. Allt får plats på frukostbordet, självklart i sällskap med utvalda sötsaker och bakverk. Hitta dina egna favoriter och kombinationer, och laga dem från grunden med råvaror i säsong.

"Den som vill förnya sin granolablandning, piffa till sin frukostgröt eller få nya perspektiv på frukost, brunch och lunch har här en aptitretande receptsamling att inspireras av."
BTJLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone