Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Från alla tungor - en bibelöversättares resor i ord och ton
Isbn: 978-91-8761-545-0
Publisher: Gloria Förlag
Category:
Memoirs & Biography Religion & Beliefs Art, music, theatre, film
Accessible since: April 2024

E-book

Från alla tungor - en bibelöversättares resor i ord och ton

Tony Larsdal tar med läsaren på en spännande resa på minst tre nivåer. Hans resor för att hitta sin kallelse som bibelöversättare utgör grundberättelsen.
Men boken är också en resa i lovsångens och musikens värld. Till detta lägger han sina perspektiv på vad bibelöversättning är och hur människor berikas i mötet med den andra. Jag kan rekommendera både berättelserna och de inspelade lovsångerna, som ger djup och bakgrund till det som skrivs.
Anders Göranzon, generalsekreterare Svenska Bibelsällskapet

Har läst, skrattat och gråtit – tårar av glädje, igenkännande och tacksamhet. En missionsbok utöver det vanliga. Skriven så att man kan höra livet, känna dofterna från de olika platserna och kulturerna. Så stort. För den som är intresserad av Guds ord och Guds rike är boken en härlig källa att ösa ur. Sångerna gör det extra levande och en bonus är ju att få texter och noter till.
Mildred Fagerström, tidigare direktor Wycliffe Bibelöversättare Sverige

Tony Larsdal är präst och översättningsansvarig på Stiftelsen Svenska Folkbibeln. Han har ett varmt intresse för Bibeln och dess grundspråk men fascineras också av musik, människomöten och andra kulturer. Denna bok med lovsånger från hans resor är hans andra musikalbum, efter det engelsk-hebreiska psaltarprojektet Then I Acknowledged.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone