Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for I rökens slöjor
Isbn: 978-91-9894-787-8
Publisher: Belvida Bell förlag
Category:
Erotic
Accessible since: May 2024

E-book

I rökens slöjor

Paul träffar Belinda på en bar. Han är besatt av hennes rökvanor, hennes sätt att hålla i cigaretten och att njutningsfullt blåsa ut röken. Belinda är svaret på hans fetisch. Capnolagnia - Rökfetischism och hon njuter av det lika mycket som han själv gör. När Belinda får rökhosta förändras hela hans värld.

Capnolagnia

Rökfetischism (även känd som capnolagnia) är en sexuell fetisch baserad på rökning av tobak, oftast cigaretter, cigarrer, cannabis och även pipor, och vattenpipor i viss utsträckning. Som en fetisch betraktar dess mekanismer sexuell upphetsning från observation eller fantasi hos en person som röker, ibland inklusive sig själv.
Capnolagnia anses inte vara en sjukdom utan en ovanlig sexuell praxis, och många av fetischisterna söker inte medicinsk hjälp såvida inte detta beteende stör deras dagliga liv. Majoriteten av människor lär sig helt enkelt att acceptera sin fetisch och lyckas uppnå tillfredsställelse på ett lämpligt sätt.

#Erotik
#Fetisch

 Cirka 12 sidor (i surfplatta)Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone