Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Mord under solen - Kaliforniens värsta seriemördare
Isbn: 978-87-2710-508-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography Crime & Mystery Society & Culture
Accessible since: May 2024
Narrator: Thomas Engelbrektson
Length: 1 hour 50 minutes

Audiobook

Mord under solen - Kaliforniens värsta seriemördare

Seriemord, skräck och en stat i gungning. Det här är berättelsen om 1970- och 1980-talets seriemördare i Kalifornien.

Livet i Kalifornien är lite lättare – vädret är varmare, klädseln är ledigare och tillgången till droger relativt stor. Men under 1970- och 1980-talet skuggades ”The Golden State” av obehag och fruktan. Invånarna upplevde rena rama epidemin av seriemord, och polisen hann knappt gripa en mördare förrän nästa satte sina blodiga fingeravtryck på brottsstatistiken.

Vi har här samlat sex hårresande berättelser från USA:s västkust, alltifrån de ökända gärningsmännen Night Stalker och Grim Sleeper, till fruktansvärda brott utförda av en före detta polis. ”Mord under solen” är en stark påminnelse om skräcken som en gång lurade i paradiset, och ett absolut måste för alla som fängslas av true crime.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du ska kunna njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egyptiernas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är serien för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone