Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for De kallar oss influencers
Isbn: 978-91-8002-522-5
Publisher: Mondial
Category:
Society & Culture Media, information & communication industries
Accessible since: May 2024
Narrator: Camilla Gervide
Length: 6 hours 13 minutes

Audiobook

De kallar oss influencers

Influencers har på kort tid blivit gigantiska maktfaktorer i våra liv, ändå är det få som bryr sig om att granska dem. I De kallar oss influencers berättar Camilla »Bloggbevakning« Gervide den definitiva storyn om den svenska influencervärlden, från de första stapplande inläggen till dagens hyperprofessionaliserade pengamaskiner.

Genom kända och tidigare okända berättelser om några av de största profilernas framgångar och snedsteg skildrar den här boken en ny värld. En värld där många är beredda att gå precis hur långt som helst i jakten på pengar, uppmärksamhet och status.

Men utan publik finns ingen att influera. Därför vänder Camilla Gervide också på linsen: Vilka är vi som slaviskt följer en värld vi älskar att hata? Och vilket ansvar har vi?

*

Camilla Gervide är en av landets främsta influencerexperter och följs av hundratusentals människor under vinjetten »Bloggbevakning«. På sina olika plattformar skildrar hon dagligen vad som händer i den svenska influencervärlden.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone