Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Naturens fröjd
Isbn: 978-91-8983-839-0
Publisher: Votum Förlag
Category:
Biology
Accessible since: May 2024

E-book

Naturens fröjd

I en tid när ord som ekologi och biologisk mångfald hörs allt oftare är Naturens fröjd en välkommen bok. Med ett fantastiskt bildmaterial och informativ text visar den hur naturen fungerar, kan upplevas och hur egna observationer leder till nya tankar och insikter om samspelet mellan organismer och deras miljö. Genom konsekvent närvaro i kombination med fakta får vi följa med på en inspirerande upptäcktsfärd i ord och bild där vanliga och en del ovanliga djur står i fokus. Hänförande landskap och en och annan representant från växtriket har också sin givna plats.


TORBJÖRN SKOGEDAL är utbildad i biologi och natur-/kulturgeografi och är sedan många år professionell fotograf på heltid med fokus på bilder inom dessa ämnesområden. Han är också författare och en uppskattad föredragshållare, då han väver ihop zoologi, botanik, geologi och lärdomshistoria. Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone