Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Skapa vackra rabatter i kallt klimat
Isbn: 978-91-8983-574-0
Publisher: Media 24 / Digibook
Category:
House & Home
Accessible since: June 2024

E-book

Skapa vackra rabatter i kallt klimat

Bär du på en önskan att skapa frodiga och färgstarka rabatter i din trädgård i kallt klimat? Behöver du hjälp att planera och komponera en plantering av fleråriga växter som är både vacker, harmonisk och härdig för de högre odlingszonerna? Att lyckas med detta kan för många upplevas utmanande, men det finns hjälp att få i den här grönskande guideboken.

Jenny Malmqvist är odlare och trädgårdsformgivare med en egen visningsträdgård i zon 6. Hon är också pedagog med lång erfarenhet av att handleda människor i lärande och skapande processer. Hennes trädgård är porträtterad i flera olika reportage och fungerar som en studieplats för människor som går hennes trädgårdskurser. 

I den här boken får du stöd och råd genom hela processen för att skapa en vacker rabatt, anpassad för olika lägen och jordar. Här delar Jenny med sig av flera färdiga recept på växtkombinationer i olika färgskala för dig att kopiera eller inspireras av. Du får 9 nycklar för att lyckas, listor på växter från Jennys egen trädgård som alla är extra härdiga, några växtporträtt samt naturvänliga skötselråd för hela säsongen.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone