Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Filmmanus : Medan tiden tar slut
Isbn: 978-91-7765-879-5
Publisher: Recito Förlag
Category:
Plays
Accessible since: June 2024

E-book

Filmmanus : Medan tiden tar slut

Det här filmmanuset är baserat på romanen Medan tiden tar slut av Carl-Magnus Åsard utgiven av bokförlaget Saga Egmont 2021.

Det är en spännande skildring av en pojke just på väg att bli man och som plötsligt kommer till insikt om vad som väntar dem alla i en snar framtid. Var trashankarna kommer ifrån, varför farsan är en så sorglig människa, vem som är hans riktiga farfar och vem Alex som tycks veta allt om honom är. Det är sanningar som snart får honom att inse att det inte längre är självklart vad som är nutid och vad som är framtid, eller ens vem han själv egentligen är.

Carl-Magnus Åsard debuterade som dramatiker på dåvarande TV-teatern i början på sjuttiotalet med pjäsen Karossen. Några av hans pjäser har tidigare getts ut i bokform, Svinens tid och TEATERMANUS två pjäser. Han har också skrivit några romaner och novellsamlingar, bland annat boken Tredje Testamentet som erhöll pris som bästa Science fictionroman på svenska 2009.


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone