Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.
Isbn: 978-91-8991-232-8
Publisher: Bookea
Category:
Religion & Beliefs Medicine & Health
Accessible since: June 2024

E-book

Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.

"Utforska Mäns Innersta Tankar och Känslor om Kroppsbild - En Djupdykning i Männens Värld"


Ta del av en gripande samling av mäns personliga berättelser om deras förhållande till sina kroppar och kroppsbilder. I dagens samhälle präglat av normer och förväntningar står dessa modiga män fram för att dela med sig av sina innersta tankar och djupaste känslor. Från olika åldrar och platser runt om i världen tar varje berättelse dig med på en resa genom den komplexa relationen till den egna kroppen.


Författaren, själv en del av denna viktiga dialog, har konstnärligt formgett boken för att ge en plattform åt män vars röster tidigare inte fått tillräckligt utrymme. Genom ärliga och öppenhjärtiga berättelser belyses de utmaningar som män kan möta när det gäller att acceptera och älska sina kroppar, både i med- och motgång.


Denna unika samling av berättelser är inte bara en ögonöppnare utan också en stark påminnelse om vikten av att främja medvetenhet och förståelse för de olika utmaningar som män möter när det kommer till kroppsideal och självacceptans.


Ge dig själv möjligheten att fördjupa dig i dessa berättelser som på ett både känslosamt och tankeväckande sätt speglar människors kamp och resa mot att omfamna sina kroppar och älska sig själva.


"Modet att dela med sig av sina innersta känslor och tankar om kroppsbild är grunden för förändring och självacceptans. Denna samling av berättelser är ett viktigt steg i riktning mot ett mer inkluderande och förstående samhälle." - FörfattarenLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone