Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Maxa livet - må bättre, nå längre
Isbn: 978-91-8100-518-9
Förlag: Bookea
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2024

E-bok

Maxa livet - må bättre, nå längre

Ditt liv kan bli fantastiskt, fullt av ljus och glitter. Du förtjänar att känna dig stark och glad, fridfull och lycklig. Du är värd att nå dina drömmar, vare sig det gäller karriär eller kärlek. Det går. Du kan.

I den här handboken får du enkla tips och övningar som snabbt hjälper dig att ta kontroll över dina känslostormar och livets alla utmaningar. Boken lär dig att bygga upp din självkänsla och ett kraftfullt mindset. Du motiveras till att sätta och nå mål, hitta din inre drivkraft och forma en lyckligare framtid.

Carolin Dahlman är livscoach och författare och hennes liv har inte varit en dans på rosor. Som medelålders delar hon nu ärligt och öppet med sig av sina egna erfarenheter - både misstag och framgångar. Allt för att du ska kunna gå igenom livet smidigt och med gott humör.

Med hög energi och humor levereras både pepp och push. Boken är krävande och tuff, men också varm och kärleksfull.

Här blandas tips om allt från yoga, dejting och ekonomi till hur man får fler vänner eller dämpar stress. En allt-i-ett-manual för livet, för dig som egentligen inte har tid att läsa självhjälpsböcker - eftersom du har ett liv att MAXA.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone