Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Årsboken
Isbn: 978-91-8100-229-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Litterära essäer
Tillgänglig sedan: augusti 2024

E-bok

Årsboken

Upptäck en rik källa till daglig inspiration och reflektion med Årsboken. Denna samling tar dig med på en resa genom årets alla dagar, från 1 januari till 31 december, med en unik text för varje dag. Genom en mångfald av berättelser och tankar, från anekdoter om kända personer till personliga barndomsminnen och historiska händelser, väver författaren samman ett kollage av livets olika nyanser och upplevelser.

Från reflektioner kring högtidsdagar till djupgående frågor om beslut, förlåtelse och lycka, öppnar författaren upp för en tankeväckande dialog om livets väsentligheter. Genom att utforska teman som hopp, kärlek, tacksamhet och vänlighet, bjuder Årsboken in till en stillsam läsupplevelse som inspirerar till eftertanke och nya insikter.

Dyk in i denna bok och låt dess humoristiska och gripande berättelser följa dig genom årets alla skiftningar. Årsboken är inte bara en bok att läsa, utan en följeslagare som uppmuntrar till att sakta ner, reflektera och uppskatta livets alla små mirakel och ögonblick.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone