Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Enoks Bok - En Svensk Genomarbetad och Modern Översättning
Isbn: 978-91-8985-718-6
Förlag: Media 24 / Digibook
Kategori:
Religion Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2024
Uppläsare: Forntida Astronauter
Length: 56 minuter

Ljudbok

Enoks Bok - En Svensk Genomarbetad och Modern Översättning

Upptäck en av de mest fascinerande och mystiska texterna från antikens värld med **Enoks Bok** – nu tillgänglig i en ny, svensk översättning och uppläst på ett modernt och tillgängligt språk. Denna unika text, som länge varit dold för den breda allmänheten, tar dig med på en resa genom uråldrig visdom, himmelska visioner och profetior som sträcker sig bortom tidens gränser.


Enoks Bok är mer än bara en text – det är en portal till en förlorad värld fylld av änglar, fallna väsen och tidlösa sanningar. Med denna nya uppläsning får du chansen att fördjupa dig i Enoks mäktiga berättelse på ett sätt som aldrig förr, oavsett om du är en troende, en historiefantast eller helt enkelt nyfiken på det okända.

Lyssna, reflektera och låt dig inspireras av Enoks ord – ett mästerverk som har trollbundit generationer och nu kan bli en del av din egen andliga resa.

 

Här uppläst på modern svenska av Forntida Astronauter

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone