Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för  Det ska inte vara krångligt att må bättre : Handbok för tuffa dagar och ett lyckligare liv
Isbn: 978-91-9876-460-4
Förlag: The Book Affair
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Henrik Wiman
Length: 6 timmar 26 minuter

Ljudbok

Det ska inte vara krångligt att må bättre : Handbok för tuffa dagar och ett lyckligare liv

Handbok för tuffa dagar och ett lyckligare liv

Henrik Wiman, leg psykolog, har en superkraft och det är att med enkla bilder och tydliga budskap förklara varför vi gör som vi gör och mår som vi mår. Hans mission är enkel: Det ska inte vara krångligt att må bättre.

Läsaren får alla lärdomar som behövs för att hantera sin inre hälsa, från stress, till yvigt känsloliv, destruktiva tankar och livskriser. Boken hjälper läsaren att snabbare upptäcka negativa mentala spiraler och därigenom avsevärt minska risken att hamna i långvarig negativ nedstämdhet, som i sin tur kan leda till depression och sjukskrivning om den inte bromsas i tid.

Det positiva budskapet är att vi faktiskt kan lära oss att hantera de flesta besvären på egen hand eller med hjälp av någon nära oss. Många knutar i känslolivet kan lösas genom enkla men effektiva förändringar i våra beteenden och rutiner.

"Du kommer inte att bli lycklig hela tiden, men du kommer att ta vara på de lyckliga stunderna när de väl kommer. Ditt liv blir inte en dans på rosor, men det blir lite enklare och roligare att leva. Livet kommer fortfarande att vara livet. Det kommer gå upp såväl som ner, det kommer vara tufft ibland och det kan vi inte värja oss från. Men med denna bok kommer livet att vara mer på dina egna villkor, inte slumpens", skriver Henrik i förordet.

Henrik Wiman är legitimerad psykolog och bor i Uppsala. Till vardags är han föreläsare, konsult och driver instagramkontot @psykologenhenrik som är Sveriges största inom ämnet psykologi. Målet med hans verksamhet är att förbättra samhällets psykiska välmående.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone